Sider

mandag den 31. maj 2010

Trip, trap, trappestige...

Ja en hurtig fremvisning af søndagens kreative indslag her i familien - ægte teamwork. Ungerne har valgt tapet. (dog ikke Ida - hun er blevet tvunget til at vælge det lækre ugletapet, da moderen er VILD med det). Kim har svinget den hvide malerpensel (ups han har glemt hullet, så det vil jeg lige male i aften),  og jeg har skåret til og klistret de skønne tapeter på sædet og fodtrinnet.
Utroligt hvad en smule tapet og maling kan gøre ved en Ikea skammel købt på udsalg til 49 kr pr. stk.

søndag den 30. maj 2010

Okker gokker gummi klokker

Hold op hvor har min gravide krop været øm i dag. Vi var til firmafest med Kim´s arbejde i går og sad på stenhårde bænke en hel aften....trods ømheden var det en fantastisk aften med 3-retters menu, stand-up underholdning, live musik og dans.

Jeg leger stadig lidt med det billedlogo. Ville rigtig gerne kun sætte firkløveret på billederne og ikke en hvid firkant med firkløver......men indtil 10 øren falder er det altså en hvid firkant. Derudover skal skriften ændres til sort for det bedre ses men ja jeg når det jo nok ikke :-)

Den anden dag tog pigerne og jeg på en lille genbrugstur og lidt kom med hjem til mit i forvejen propfyldte lager....
Stof i blå toner og tallerkner med fugle i blå/grønne toner
  4 solgule hjerteæggebægre, prikkede glas, bordløber og bæk&bølge sengetøj
Klassisk børnebog med skønne rim og remser

Jeg håber på lidt tid med symaskinen i morgen for i dag blev der ikke tid....jeg kastede nemlig alle kreative kræfter til et andet projekt som også længe har stået på to-do-listen. Billeder i morgen..

lørdag den 29. maj 2010

Billedlogo

Først og fremmest 1000 tak for alle jeres dejlige ord om vores skønne efterårspige, der inden vi ser os om melder sin ankomst. 

Jeg har leget lidt på computeren med et billedlogo, der fremover skal bruges til alle mine billeder. Jeg har tegnet et firkløver, som så smukt symbolisere mine (snart) 4 børn. Min tanke er at skifte farve på firkløveret indimellem :-)

Nå jeg vil til at gøre mig klar til firmafest i aften....uhh glæder mig :-)

torsdag den 27. maj 2010

Award og lidt af en nyhed...

Nu har jeg fået tænkt hele denne sag igennem igen........ og ikke mindst fået sovet på det. 

Jeg holder stadig fast i min beslutning om knap så mange billeder af børnene MEN jeg vil miste for meget af min identitet herinde, hvis der aldrig mere kommer billeder og historier om vores hverdag. Jeg vil derfor stadig skrive om min familie og alle vores skøre / sjove oplevelser og indimellem krydre det med passende billeder. Jeg har nemlig brug for et sted, hvor tanker og ord kan flyde, og det er altså her......så I slipper ikke helt for at høre om familien Westmose. 

Vi har et kæmpe netværk herinde, og hvis vi står sammen og støtter hinanden, og ikke mindst hjælper hinanden, hvis vi opdager der er noget galt - jamen, så kan vi sagtens genskabe den hyggelige, trygge stemning der altid har været her. Jeg vil bruge denne sag som et "wake up call" i forhold til, at jeg ikke bare vil disponere mine børn med en masse billedspam - MEN på den anden side vil jeg heller ikke miste min identitet herinde, og lade mig tyranisere af en eller anden afstumpet person.

Nu til noget helt andet. Jeg har modtaget hele 3 awards fra:
1000 tak piger jeg er meget glad for anerkendelsen :-)


Nå men jeg skal jo skrive noget nyt om mig selv - helst 7 punkter. Ved I hvad,  jeg nøjes med et punkt men sikke et :-) Nysgerrig...?

Kim og jeg tog på Kolding sygehus i går for at hilse på vores nye lille datter. Hun ligger trygt og varmt i min mave og spjætter, og er helt igennem perfekt. Jeg ville afsløre vores lille hemmelighed i går men så kom hele "sagen" jo rullende over blogland....

Jeg er 20+5 og har termin 9. oktober. Min mave vokser stille og roligt og jeg har det FANTASTISK.

Vi glæder os rigtig meget til at hilse på den lille skønhed, og forberedelserne er da så småt igang. Jeg har syet en klassisk patchworkbold, for det skal en lille krea baby da lege med ikke?
 Nå men "award bolden" skal jo sendes videre til 7 fantastiske blogge. De 7 udvalgte er:

onsdag den 26. maj 2010

Jeg sadler om...

Hele denne sag om at stjæle billeder og identitet fra diverse blogs, har sat en masse tanker igang. Jeg er så ked af, at blogge må lukket ned på grund af en eller anden idiot. Jeg vil komme til at savne dem rigtig meget!!

Jeg vil IKKE lukke min blog ned, for jeg elsker denne verden - men jeg sadler lidt om. I fremtiden vil I se knap så mange billeder af mine skønne børn, og det er en direkte konsekvens af ovenstående sag.

Jeg håber I har lyst til at kigge forbi i fremtiden, hvor der stadig vil komme en masse billeder fra mit kreative univers :-)

1000 tak til de bloggere der har tildelt mig en award. Jeg arbejder på et indlæg men denne sag tog altså bare lige pusten fra mig.

Vi blogges ved.....

mandag den 24. maj 2010

Sommerkjole

Kjole, top, rør med stropper.....you name it. Sara har netop fået denne sommersag i det smukke småblomstrede stof fra Stof&Stil. Kanter og stropper er sort stjernestof og som en lille pyntedetalje har jeg syet en mini patchworkblomst. Jeg har klippet skabelonen i halv størrelse i forhold til de "normale" sekskanter. 

Fotosession begyndte med en drillesyg Sara, der kun ville ligge ned med lukkede øjne og række tunge......
Så tog fanden ved hende og hun poserede som en lille model.......efter et par billeder sagde hun "Så er det nok mor" og gik sin vej....som en ægte lille supermodel med stjernenykker :-)

søndag den 23. maj 2010

En viking på camping

Vi havde en skøn sommerdag ved  Bedste´s campingvogn i går, vores eneste (luksus)problem var, at smøre solcreme nok på for ikke at blive alt for røde :-) Vi hyggede os med lækker mad, afslapning og en tur rundt ved søen og i skoven.

Hvert år opføres der Vikingespil ved Jels og forberedelserne var i fuld sving,  prøv bare at se her, hvad vi mødte på vores tur:
Et vikingeskib på søen og en vaskeægte viking i skoven

Fredag gik jeg lidt genbrugsamok, det er så længe siden jeg har taget min lille runde og jeg blev bestemt ikke skuffet over dagens indkøb:
Det skønneste vattæppe i grønne, gule og hvide nuancer (35 kr), Sødahl's ølbrikker, 2 små mørkeblå emalje legegryder, Erik Kold´s margarineopbevaring og en fin blå bakke.

Min søster og svoger er lige på trapperne....så fortsat god søndag herfra :-)

fredag den 21. maj 2010

Sommernet

Når vejret er så dejligt, som i øjeblikket, er det altså udelivet der trækker allermest. Kreative projekter skubbes lidt til side og trækker en anelse ud.(Måske jeg skulle overveje at slæbe min symaskine med udenfor?...). Men men men nu er mit rombe sommernet / strandtaske endelig færdigsyet. Jeg har forstærket bærestykke og hank med vliese, og der er en stor rummelig lomme indvendig. 
Kim har fri i dag og vi skal bare NYDE det fantastiske vejr. Alle hus projekter er sat på stand by og solcreme, grill og de kolde drikke skal findes frem :-)

tirsdag den 18. maj 2010

Romber....

Ja nu har jeg efterhånden fået syet så mange sekskanter, at jeg ville prøve lidt andet. Valget blev romber. Jeg har selv tegnet skabelonen og kastede mig ud i projektet ligesom med sekskanterne. Dog havde jeg liiidt svært ved at få stofftet pænt i hjørnerne, men se så her hvilken fin vejledning der findes på nettet fra Hendes Verden.
Projektet skulle gerne blive til et net, hvor jeg vil følge denne DIY fra Mie Pralerier.

mandag den 17. maj 2010

Debut lynlås og nyt stof

Selvom væggeuret ringede 5.30 og vi tumlede ud af sengene, er det for vores familie fantastisk med hverdag igen. For på denne mandag er der ingen syge børn. (Sara har kun fået medicin 3 gange i dag, så det er jo ikke noget at snakke om). Vi kan få gang i de faste rytmer og rutiner, som gør børnene rolige og glade - Jubii :-)
Dog skulle der selvfølgelig være et lille twist - bilen sagde mærkelige lyde og lugtede fælt, da jeg skulle køre Emil i børnehave. Bilen måtte derfor en tur til mekaniker (hentet af Dansk Autohjælp) og jeg afsted med 3 krudtugler på cykel !! Dagens motion - tjek!. 
Dagens kreative stund blev super vellykket. Det var jo min debut med lynlås, og nu har jeg fået lyst til at gå lynlås amok, for det var jo slet ikke så svært! Jeg har syet en patchwork toilettaske / kosmetikpung. Patchwork sekskanter på ydersiden og foret med lidt af mit nye stof fra Emilie Vintagefryd. Jeg har været så heldig at vinde frit valg hele 3 meter stof. 1000 tak Emilie, som du kan se skal jeg nok få det brugt :-)
 Emilie sælger også de skønne stoffer -  find dem lige her

Jeg har syet over hjørnerne, så kosmetiskpungen kan "stå" selv. Den består af 41 sekskanter, så nu begynder det for alvor at tynde ud i mine stofrester.

lørdag den 15. maj 2010

Forskrækkelse...

Sara og jeg har været indlagt på Kolding Sygehus siden i tirsdags....vi er hjemme igen med en åben indlæggelse denne weekend. Kim kørte Sara til vagtlægen tirsdag aften pga. mistanke om lungebetændelse for 3. gang indenfor en kort periode. Hun blev sendt direkte til børneafdelingen, hvor jeg ankom med en hurtigt pakket taske. Hun har fået konstateret astmatisk bronkitis der havde udviklet sig til lungebetændelse og har derfor besvær med vejrtrækningen. Hun har fået medicin gennem en maske ca. hver 2. time døgnet rundt, så vi er TRÆTTE!!!

Nu er vi vel hjemme igen med en Sara i bedring - dog ufattelig pylret og krævende, og en Emil der er rundt på gulvet. Jeg blev så sur på ham fordi han skabte sig hele tiden, og spurgte ham hvorfor han dog opførte sig sådan. Han brød bare totalt sammen, og sagde hvorfor jeg ikke ville lege med ham og hvorfor jeg var taget fra ham - PUHA.....som I kan høre er det ikke nemt lige nu, så jeg opdaterer først igen når vi har lidt mere styr på det hele og Sara er lidt mere rask.

mandag den 10. maj 2010

Ømme lægge...

Nej jeg har ikke været ude at løbe, cykle eller dyrke anden form for sveddryppende motion. Dog føles mine lægge sådan i dag. Jeg har såmen "bare" været til barnedåb - 11 timer i høje stilletter - av!!
Nederdelen er nysyet (ikke nystrøget, sådan ser en nederdel altså ud efter 11 timer) i det smukke Liberty stof med sort luxus rib fra Stof2000 i taljen. Jeg havde været på shoppingtur og fandt ikke lige nederdelen, så lørdag fik jeg bikset Liberty sagen sammen, og jeg er næsten sikker på det vil blive en af mine favoritter.
Sara og Emil gik virkelig til makronerne da vi fik dessert.....aner ikke hvorfor jeg altid tager sådan nogle skøre madbilleder, for ikke at snakke om billeder af opdækningen og bordpynt!! Hmmmm jeg må vist tage mig gevaldigt sammen med det kamera :-)

fredag den 7. maj 2010

Patchwork sidespring....

Jeg har jo lånt nogle bøger på biblioteket om patchwork - advarsel: Don´t do it... (med mindre du ikke har nogle projekter på din to do liste). Jeg blev simpelthen så fristet til et projekt, at jeg kastede mig over det og gik først i seng, da sidste sting var syet. Teknikken kaldes for japansk foldeteknik, og det giver virkelig mange nye muligheder med sekskanterne fordi de nu får en pæn bagside og det ser da også bare totalt fedt ud synes jeg.
Der er pladevat imellem for- og bagside som jeg har quiltet på maskine. Bogen beskriver håndquiltning men det rækker min tålmodighed bare ikke til...:-)
Resultatet er dette patchwork sykit med plads til nåle i de 2 indvendige sekskanter (der kan foldes sammen) samt med plads til karton eller lignende i den anden side - det hele lukkes sammen i siden med en lille blomsterknap. 
Nå men jeg må hellere få lukket for de bøger og vende tilbage til mit oprindelige patchworkprojekt (det med lynlåsen I ved) .....fortsat god fredag :-)

torsdag den 6. maj 2010

Endelig - et styk færdig patchworkvest

Lige et hurtigt indlæg......vil da bare lige vise jer det færdige resultat af Sara´s patchworkvest:
Sara var endda yderste villig til modelfoto (hun plejer at se sur ud og sige NEJ når jeg kommer rendende med kameraet)..:-)

Apropo patchwork så var jeg en tur forbi biblioteket i går og de har jo metervis af bøger om emnet, så der er lige kommet en stak inspirationsbøger med hjem. Mit næste projekt går langsomt fremad men mere om det en anden dag.

tirsdag den 4. maj 2010

Tilbage i systuen

Kim og jeg står på tærsklen til et nyt og spændende kapitel i vores liv.......desværre er vi stødt på nogle forhindringer undervejs, der har optaget mine tanker her på det sidste. Bloggen er derfor blevet syltet, da hverken tid eller overskud har været der. 

MEN nu skal der for alvor sadles om, og jeg tænker jo allerbedst ved at have gang i en masse kreative sysler. Derfor er jeg tilbage i systuen og selvfølgelig har jeg taget fat i endnu et sekskantet patchwork projekt. Jeg kan afsløre her, at der skal usandsynlig mange sekskanter til, og jeg skal for første gang i min sykarriere sy en lynlås i!! Jo jo ambitionerne fejler bestemt ikke noget :-)
1000 tak til Kaja for de fine hæklede pandebånd jeg har vundet i hendes Give Away og til Malene for endnu en super Change Away. Sidste billede er da bare for skønt - Emil som gentleman for lillesøster Ida i Mooncar med sidevogn - herligt!