Sider

tirsdag den 31. august 2010

Ida og mor - er alene hjemme

Ida og jeg har kvalitetstid i stor stil i øjeblikket. Hun nyder, at få en masse opmærksomhed, og jeg at give hende det. Vi fører lange samtaler nu....hun er virkelig ved at få fat i sproget. 
Jeg har klippet ud til en masse flagranker til min Amio butik her til formiddag, mens hun byggede med Lego i hele stuen - se det er altså bare hygge i mine øjne. Vi har også været en tur i haven. Gyngen er der altid kamp om, så Ida nyder at gynge, når vi er alene hjemme...."mor skub Ida" kalder hun hele tiden :-). 

Kim blev forøvrigt færdig med udvidelsen af deres legehus. Nu mangler alt det sjove - maling, altankasser, ekstra vindue, blomster og pynt i stor stil. Jeg benægter, at sommeren snart er forbi, derfor er vores aktiviteter stadig minded på sommer (vi grillede også i lørdags).

Siden jeg fik min WIP snor op i kreaværelset har den været fyldt med projekter og det fungerer virkelig godt i praksis. Det giver et godt visuelt billede af,  hvor mange nye projekter jeg kan opstarte.....fysisk er der lige nu ikke plads til mere på snoren, så det sætter jo en eller anden form for begrænsning. Forrest i køen er en bestilling på et babysengesæt med de skønne zoo dyr og ellers holdt i blå og gule toner. Min plan er at sy forsiden i dag på pude- (tjek) og dynebetrækket. Det hele hænger jo klar.

Jeg er blevet tagget af Æblekinder til at vise mine 5 fedeste loppefund. Jeg har fundet SÅ meget fedt, og det meste er også blevet vist her på bloggen se bare her og her. Så derfor vælger jeg kun at vise mit absolut bedste fund - nemlig denne kommode, som Emil har på sit værelse:
 Købt i en Genbrug inde i Kolding centrum til 150 kr.

Det der så er helt fantastisk er, at på fredag drager vi en tur til Århus med traileren, og henter en tilsvarende kommode til pigernes værelse. Jeg fik en mail fra en af mine læsere den anden dag, og hun tilbød mig kommoden mod en stofpakke som betaling. Jeg føler mig simpelthen så heldig, og er så taknemmelig for så gavmilde mennesker - TAK!!

søndag den 29. august 2010

Projekter afsluttes og nye kan begynde....

Selvom her er lidt stille på bloggen, er det bare fordi jeg har travlt med alt muligt andet. Symaskinen bliver flittigt brugt, og juniortæppet er nu endelig færdig. Det ligger klar til forsendelse sammen med en flagranke og en røjser taske, som Emil lidt modvilligt viser frem her.....den var jo ikke til ham, og jeg havde jo lovet ham en bla bla bla, så næste projekt er hel klart en taske til Emil og en tilsvarende til Amio. Mine børn tror i hvert fald altid, at jeg syr til dem, og har ingen forståelse for at noget skal sælges eller gives som gaver hmmm det må jeg lige prøve at forklare dem en dag...
Min morfar var møbelsnedker, og har skabt denne skønne vugge, som nu er blevet samlet og redt til vores lille babypige (ingen overtro her i huset, barnevognen står også klar). Næste babyprojekt er et tæppe til autostolen, når hun skal køres hjem fra sygehuset med velour på bagsiden (inspireret af bare WUNDERBAR) og hvis der bliver tid et granny stripes hæklet tæppe til vuggen i samme farver som sengetøjet. Ihh hvor er det bare skønne projekter.
Apropos hæklerier fandt jeg dette lille tæppe / kæmpe Oldemor firkant eller hvad man nu skal kalde det i en genbrug her i byen. Jeg vil sætte det fast på den lille fodskammel (også fra genbrug til 25 kr). Benene skal lige males først for de er ret så slidte og grimme. Tror det vil blive en skøn fornyelse af skamlen. 
 Fortsat god søndag herfra.

torsdag den 26. august 2010

Amio køb til babypigen og lidt genbrug

Hele familien kørte Emil til skole i dag og derfra fortsatte pigerne, Kim og jeg til Sdr. Jylland for at besøge Kim's mormor. Vi har ikke været på besøg længe, så i dag skulle det være, selvom Kim skulle på arbejde over middag. Det nytter bare ikke at presse det hele ind i weekenderne, der som altid også er ved at være godt bookede....kan I høre jeg er ved at stresse lidt med kun 5-6 uger til termin?

Efter hyggeligt besøg skulle der ske et eller andet da vi kom hjem. Ungerne og jeg hev derfor papir og saks frem samt emballagen fra nogle chips (desværre var de allerede tomme hmmm mon det har noget med den der graviditet at gøre?) Nå men de blev vasket grundigt og beklædt med lidt fint papir (dobbeltklæbende tape - så bliver det ikke nemmere). Projektet tog max. 10 min og Emil har nu fået en fin opbevaring til alle de sten og smågrene han samler i skolen. Sara bruger sin til alt muligt skrammel (men så ligger det da ikke og roder). Så burde Ida jo også have en ikke? Nå men så må jeg jo hellere melde mig til tjansen om at skaffe mere emballage :-)

Jep jeg ved godt væggen på Sara's værelse mangler tapet, men andre projekter står længere oppe på listen. Hvis vi venter længe nok blive den rustikke træplade måske trendy så var der da et projekt mindre....

Mit første køb på Amio er til babypigen. En skøn uld vest str. 0-3 mdr. til (hold nu fast) 75 kr. Sikke et kup og fra bestilling til jeg modtog den gik der bare 2 dage. Besøg den turbo strikkende super sælger lige her. Jeg skal helt sikkert have købt nogle flere til den øvrige børneflok.

onsdag den 25. august 2010

Røjser tasken

Husk regntøj, gummistøvler, skiftetøj, madpakker, frugtposer, gymnastiktøj og og og....jeg burde pakke børnenes tasker om aftenen, så de stod klar om morgenen MEN virkeligheden her i huset er en anden. Jeg pakker efter behov om morgenen, og så har det nemmeste indtil nu været at kyle ungernes regntøj og gummistøvler i en kedelig plastikpose. Det er slut fra i dag (i hvert fald for Sara´s vedkommende). Nu har jeg syet en "røjser taske" men den kunne fint bruges til skovturstaske, når vi skal indsamle kastanjer og visne blade eller hvad med at bruge den som en lille snackkurv når vi lige hurtigt vil en tur ud i det blå? Der er retro voksdug indvendig - lige til at tørre af og ellers må den en tur i vaskemaskinen engang imellem.
Tasken kommer også til salg på Amio inden så længe, jeg skal bare liiiige sy lidt andre bestillinger samt Emil´s variant først :-)

tirsdag den 24. august 2010

Suk.....efterårsstorm

Jeg er ikke særlig vild med at være alene med børnene om aftenen og natten, og når det så regner og rusker udenfor puha....ja jeg var da nær ved at tro, at taget ville falde ned om ørerne på os, for hold da op, hvor var det vildt i går aftes.

Her dagen derpå kan vi betragte skaderne. Vores hustag blev - men ikke taget på pavillionen, det er flænget flere steder, så nu er det pillet ned. Vi er gået fra total hyggekrog med flagranker og lyskæder til kedeligt aluminiumsstel - over night.
Vi gav Ida et æbletræ til hendes 1 års fødselsdag sidste år. I år skulle vi rigtig guffe de lækre æbler.....ja det vil så sige nu er der kun 1 æble på træet (Ved godt der ikke var vildt mange æbler, men jeg havde nu glædet mig alligevel). ÆV !!!
Nå men for dette indlæg ikke bare skal blive suk og brok (vejret kan vi jo alligevel ikke ændre på), så vil jeg vise min nyeste "opfindelse" til mit arbejdsværelse. En WIP snor i neongrøn og med fine klemmer fra Nordhjem. Her hænger mit igangværende projekt, som jo er et juniortæppet (uden at det krøller, og jeg slipper for at bruge tid på at stryge igen igen). Efterhånden som jeg syr baner bliver de også hængt op, for jeg er et fjols til at få rodet lapperne sammen, og det kræver jo en vis systematisk at få syet lappetæppet i den rigtige rækkefølge.
Desuden har jeg fået klippet ud til et nyt projekt. Sara skal have den første, Emil den anden og Amio skal nok også have et par stykker. Hvis tiden er til det, vil jeg vise Sara´s eksemplar frem i morgen.

mandag den 23. august 2010

Flere flise- og lappeprojekter

Knap nok havde Kim afsluttet vores indkørsel og trailer plads før fanden tog ved ham, og han knoklede rundt med ungernes forfaldne legehus.Det blev flyttet rundt ved hjælp af en stor rund stolpe af en art, det så temmelig vildt ud faktisk. Legehuset skal gennemgå den helt store renovering / tilbygning. Måske bliver det ikke verdens smukkeste legehus, men det skal nok blive hyggeligt og ikke mindst billigt nu hvor løsningen i år bliver at sminke liget. Under legehuset skal der være fliser og der skal bygges et lille hegn udenom. På den måde kan vi få brugt nogle af resterne af de fliser, vi fik skaffet hjem til indkørslen på en smart måde, og ikke mindst vil havens grimmeste hjørne forhåbentlig komme til at se lidt mere veltrimmet ud.

Billederne er taget omkring kl. 21 i går aftes. Emil sover sødt i sit nye sengetøj, Kim knokler på i haven, Ida vil ikke sove og sidder derfor i barnevognen.....kort sagt stemningsbilleder fra vores familie en søndag aften i august:
Det sidste billede er mit nyeste lappeprojekt. En bestilling på et juniortæppe i gule, grønne, blå, brune og lilla nuancer med ugler og elefanter som skønne motiver, der lige bryder det lidt. I dag var målet at vælge stof og klippe lapperne - så det er der styr på. Desværre kommer jeg ikke til at sy før i morgen, for Kim er nemlig taget på arbejde, så nu er der 3 krudtugler der lige skal holdes lidt i ørerne.

søndag den 22. august 2010

Weekend med mange pauser

Kim knokler på med at lægge de allersidste fliser i vores indkørsel, der hvor traileren skal stå, og jeg kigger mest af alt bare på, og har egentlig lidt dårlig samvittighed. Jeg er begyndt at få en del (ret voldsomme) plukveer, og holder derfor alle de hvil jeg kan mellem børnepasning og diverse småprojekter. Jeg ville blive sindsyg af at skulle være sengeliggende kan jeg godt mærke.  Det hele foregår derfor i for mig helt uvante tempo laaaangsomt...jeg skulle jo nødig fremprovokere en fødsel her 6 uger før termin.

Weekendens kreative projekt er at sy Emils juniorsengetøj færdigt. Jeg mangler 2 baner firkanter på forsiden og så bagsiden, så det giver mig ikke stress, det er jo ren hygge og jeg nyder virkelig alle de smukke stoffer, der jo bare er kræs for en stor retrofan som jeg selv. 
Derudover har vi fået fyldt op på hylden af diverse cremer, shampoo og ansigtspeeling. Jeg havde nemlig gang i cremegryderne i går som en anden Ole Henriksen. Alle ingredienser til gør det selv kosmetik, har jeg købt hos Urtegaarden og produkterne bliver altså bare så lækre. (PS. jeg får ingen rabat eller lignende tværtimod bruger jeg ALT for mange penge i den netshop, og så har de en helt afdeling til lav selv slik, jeg ikke har fået udforsket endnu) 

Genbrug skal der til, så emballagen er et skønt mix af alt muligt. Det er ikke ligefrem produkter jeg har stående for den æstetiske nydelse, men der skal jo også være forskel på hverdag og fest ikke? 

fredag den 20. august 2010

Granny Stripes stofpose

Lige et hurtigt indlæg her inden madlavning og fredagshygge foran flimmerkassen....

Jeg har netop syet denne stofpose som er at finde i min lille butik på Amio. Jeg har kombineret Granny Stripes med vintage og nye stoffer i pastelfarver. Jeg har planer om flere Granny Stripes projekter, for det er virkelig den form for hækling jeg bare elsker....hurtig fremgang og så flot resultat dog har jeg ikke tålmodighed til et sengetæppe full size selvom jeg af og til drømmer om det...:-)
I ønskes alle en dejlig fredag aften - måske med hækletøjet i hånden foran flimmerkassen?

Lagersalg

I går aftes måtte Dankortet frem igen, jeg kom nemlig tilfældigvis til lagersalg hos Nordhjem. Jeg nyder altid jeres gode links, så her kommer et af de farlige fra mig...

Jeg købte blandt andet:
Og meget meget mere....men kig selv forbi Nordhjem, hvor alle billederne er lånt og se de virkelig gode tilbud.

Jeg må hellere komme ind til symaskinerne og få kørt noget stof igennem, der ligger rigtig mange halvfærdige projekter jeg hellere må komme i mål med.

torsdag den 19. august 2010

Neonprojekter

Efter en længere periode med alt for lidt søvn, blev det så i går aftes / nat jeg virkelig knaldede brikker - 11 timer blev det til. Jeg fik sand i øjnene da ungerne fik deres godnathistorie og faldt i søvn sammen med dem.....heldigvis havde Kim stillet vækkeuret for mig inden han tog på arbejde. Puha at vågne med alt tøjet på, er altså en lidt mærkelig fornemmelse.

Nå men her er de neonprojekter jeg har haft gang i:
Et par broderibilleder i nye rammer a la 2010 - neonpink.....inspiration har jeg herfra Frk. Evigglad. Jeg vidste bare da jeg fandt billederne til 25 kr pr. stk. på genbrug, at de skulle gennem denne make over og med malingen til under 10 kr er det endda en ret så billig løsning. De skal hænge på Sara og Ida´s værelse (de er lige flyttet sammen) så vi skal igang med lidt fornyelse derinde.

Det andet neonprojekt er gaven til Jonas fra Emil´s klasse. Jeg har tænkt mange gave idéer igennem og endte så med dette navnebanner - alle stikninger er syet med neongrøn tråd:
Det bliver så "pakket ind" i en frugtpose med Byggemand Bob og Emil er rigtig godt tilfreds med at komme med den gave og det betyder jo også noget ikke?

Prøv lige at kigge forbi denne forholdsvise nye Blog Cloudcake, det er min første kunde fra Amio, der skriver her. Hvor gør det mig glad, at hun er tilfreds med handlen og endda har skrevet et indlæg om det - 1000 tak Line :-)

tirsdag den 17. august 2010

Neonpink

Dagens projekt er malet med neonpink - fundet i Søstrene Grene til bare 8,80 kr. Jeg viser frem i morgen....så kig forbi - jeg lover jer det bliver neon med den maling ja nærmest selvlysende. Malingen fås også i orange og gul (dem købte jeg selvfølgelig også...) 
Jeg fik godt nok dagens grin, da jeg hentede Emil i skolen. Vi har fået en seddel med hjem om, at 6. klasserne har en frugtbod med yderst fornuftige priser, så Emil fik 12 kr med i dag så han kunne gå derned og købe en grovbolle eller et stykke frugt.....de havde så også bananis (= en hel frossen banan på ispind).....Emil købte selvfølgelig 4 bananer og kunne derfor ikke spise sin madpakke eller aftensmad. Pengene må jo nærmest have brændt i lommerne på ham, godt jeg ikke gav ham en 20'er med :-)

Postmand Per havde disse skønne hæklede bolde med til vores lille babypige....jeg kan ikke nå det hele, men så er det jo heldigt jeg kan købe mig til noget af det og så endda til kun 20 kr pr. bold ja du læste rigtigt!!! Købt på QXL...

mandag den 16. august 2010

Min stofbunke

Uh ved næsten ikke om jeg vil udgive dette indlæg, men jeg har jo et klart mål inde på mit arbejdsværelse - mere orden, og så må jeg jo løfte sløret for, hvordan der i virkeligheden ser ud derinde. 

Kig nu godt på billedet herunder, det er alt det stof, der har ligget på gulvet derinde!!! Jeg kunne simpelthen ikke få mig selv til at tage et billede af, hvordan jeg har siddet midt i denne kæmpe stak stof,  men I kan forestille jer det ikke? Udover denne stak har jeg gu´ved hvor mange hyldemeter med stof - masser af stof - ja begrænsningens kunst er svær. 
Jeg har set hvordan I farvesorterer jeres stof, og det ser jo brandgodt ud på hylderne.....det system har jeg prøvet, det virker slet ikke hos mig. Der går ikke lang tid så havner det på gulvet af en eller anden ukendt grund :-). Derfor har jeg sorteret det efter børnemotiver, prikker, striber, tern, ensfarvet osv.......det system ser ikke så godt ud på hylderne - men nu vil jeg prøve det af.

Udover mit kæmpe stof sorterings projekt har jeg fået sat baby pige sengetøjet til salg hos Amio.
Jeg har da nærmest været ved at opgive det helt derinde, men nu har jeg fået solgt to varer,  og det giver altså lidt mere blod på tanden til at lægge flere varer på hylderne.....hmm tror snart jeg skal have gang i noget patchwork, det er ved at være længe siden.

søndag den 15. august 2010

Sengetøj til babypigen og gaveidéer til børnefødselsdag

Jeg er igang med at sy ikke mindre end fire sengesæt....to baby til piger, et baby til drenge og et junior til Emil. Jeg mangler kun bagsiden nu til pigernes og så vil jeg sy lapperne til drengenes i aften......(hvis altså ungerne er samarbejdsvillige og falder i søvn indenfor rimelig tid.....Kim tager nemlig på arbejde her om lidt).

I får lige et billede af pige sengetøjet. Vores babypige skal sove i det ene, og et tilsvarende kommer til salg på Amio - måske allerede i morgen aften.

Emil er blevet inviteret til fødselsdag hos en af sine nye klassekammerater. Faktisk er det første gang han skal til fødselsdag privat - for i børnehaven holder de fødselsdag på stuen....

Mit problem er egentlig hvor meget / hvor lidt skal vi komme med? Jeg tænker jo hel klart noget fra egen hånd, men synes det er lidt svært til drenge? Hvad ville I give en 6 årig dreng - Emil har gået i klasse med en uge? Skriv evt. hvad jeres børn har givet i gaver - bare lige så jeg kan få lidt inspiration.

Mange tak for hjælpen :-)

lørdag den 14. august 2010

Lørdagsgaver

Jeg er i fuld sving med at klippe firkanter til hele tre babysengesæt. To stk. til piger (vores babypige skal have det ene), og et i stil med det jeg lige har solgt på Amio til en lille dreng. Midt i alt det klipperi ringede posten på døren, og havde disse fantastiske gaver med:
Masser af retrostof fra Malene - Kreakriller. Hun kørte med til Blogpicnic og for os kreative sjæle er dette jo den allerbedste klingende mønt der findes. 1000 tak for alt det flotte stof, jeg glæder mig til at sy til vores lille babypige og flere af lapperne i det nye sengetøj er fra denne bunke.

Krudtuglens Mor havde forlænget sin Mumi Give Away - til mit held, og se så her hvad hun har skabt til vores lille babypige. En skøn fugleuro med pink neonsnor og knald på farverne. Nøj hvor er den fin Christina 1000 tak for den kreative gave.
Så i virkeligheden med god hjælp her fra dejlige Blogvenner er jeg jo godt i gang med forberedelserne til babypigens ankomst.....hvorfor er jeg så egentlig jeg er ved at gå i panik? Slap nu bare af.......hun er nok også ligeglad med, om der ligger en Elsebeth Gynther kollektion fra min systye klar til hende eller ej :-)

10 nye om Westmose....

Jeg er blevet tagget rigtig mange steder rundt i Blogland.....og vil gerne linke til jer....så smid lige en kommentar, hvis du har tagget mig, så linker jeg til jer allesammen. Louise fra Krea-suset er ihvertfald en af dem :-) Jeg skal fortælle 10 ting, I ikke vidste i forvejen om mig hmmm ok here we go:


1 - Trods graviditet, (kommende) amning, søvnløse nætter eller mange børn der hiver i mig....ordner jeg mig hver morgen og gør hvad jeg kan for at se lidt præsentabel ud....jeg er typen der ville tage mascara på inden jeg henter morgenbrød tsk tsk.

2 - Jeg er meget spontan og kører gerne afsted med ungerne ud i det blå (det gør vi faktisk flere gange om ugen)....så spiser vi madpakke på en bænk nede i byen, sidder i mudder nede i skoven eller jeg slæber dem med på shopping især i genbrugsforretninger. Jeg ville dø, hvis vi bare skulle være herhjemme altid.

3 - Jeg har nærmest haft bil siden den dag jeg fik kørekort - første bil en metallic lyseblå Nissan Cherry fra 1984 siden har der været en del biler indimellem, og nu kører jeg i den grimme - men praktiske mørkeblå Fiat Multipla med plads til hele vores store familie. (Kim har forresten en rød Fiat Multipla jo jo vi er godt nok praktiske)

4 - Jeg prøver at bilde mig selv ind, at jeg ikke har så stort et søvnbehov.....hverdage står jeg op 5.30 og går sjældent i seng før midnat alligevel.....det koster så en dag engang imellem, hvor jeg virkelig knalder brikker dvs. sover 12 timer eller lignende.

5 - Jeg føler mig slet ikke klar til der snart kommer en lille baby i huset....ved de andre graviditeter har jeg været temmelig utålmodighed (allerede nu), denne gang vil jeg helst føde efter termin, for jeg har så meget jeg liige skal nå inden...det kan være det ændrer sig, når enderne begynder at mødes :-)

6 - Jeg er født i København. Har siden boet i Silkeborg, Fredericia (hele min barndom og ungdom), Odense (10 år) og nu Kolding.

7 - Jeg kan ikke finde ud af hvad mit fremtidige arbejdsliv skal være.....og hvordan det kombineres med fire børn...

8 - Jeg ser nærmest aldrig fjernsyn - tilgengæld bruger jeg min computer som flimmerkasse om aftenen.

9 - Jeg er i virkeligheden nok familiens største rodehoved (det er sjovt nok alle mine kreative ting, der ligger overalt).....hvorfor hidser jeg mig så op over ungerne roder på deres værelser hmmm er det noget med at kaste med sten, når jeg selv bor i glashus?....

10 - Jeg savner en kold øl eller et glas rosévin mens Kim og jeg vender verdenssituationen. Ungerne skal selvfølgelig sove sødt og alt ånde fred og idyl (hmmm mon vi nogensinde når dertil igen...?)

Jeg sender ikke legen videre til nogen, den har vist været i alle kroge af Blogland.

fredag den 13. august 2010

Beautiful Day

Jeg er blæst omkuld af koncerten i går aftes i Hannover - det var ikke bare fedt, det var så meget mere.....de spillede i mere end to timer og vi havde en kæmpe fest med de andre 100.000 mennesker på Sports Arena. Vi dansede og sang med (meget højt..), derfor er stemmen lidt hæs og rusten her dagen derpå.

Et af mine favoritnumre sparkede festen igang - Beautiful Day.....hmm her skulle være en fin video fra YouTube, men det kan jeg simpelthen ikke finde ud af, og da slet ikke nu her sidst på aftenen.

Nå men for lige at gøre dagen endnu bedre, har jeg fået solgt min første design fra Amio.....dette lækre babysengesæt:
Jeg er allerede igang med at klippe til nye designs, og håber på lidt sytid i morgen. Jeg klipper til to sengetøj med det samme for nu skal den lille babypige ikke snydes denne gang.

PS. Det var også ret så dejligt at gense vores tre krudtugler, der nærmest havde opført sig eksemplarisk og ville i seng frivilligt hmmm - hvorfor skal vi så kæmpe med dem hver aften ?!!

onsdag den 11. august 2010

Krabber, koncert og lidt krea...

Hvor er det bare skønt, at komme lidt hjemmefra den daglige trummerum og besøge gode venner til grill, hygge og strandtur. Ungerne gik virkelig til den med fiskestangen, og fangede ret så mange krabber. Godt vindblæste kørte vi nok liidt for sent hjem - vi var alle meget svære at få i omdrejninger kl. 5.30 her til morgen.....
Dagen er brugt på oprydning og organisering i stor stil. Kim og jeg tager nemlig til vores livs koncert allerede i morgen tidlig sammen med min søster og svoger. Vi skal til Hannover og høre U2 sammen med 100.000 andre forventningsfulde fans. Vi forsøgte at få billetter til Horsens, men det var jo umuligt selvom vi sad os fire med hver vores bærbare computer....men Tyskland var der hul igennem, så vi skal on the road again....

Lidt sytid fik jeg også presset ind i programmet. Jeg fandt jo en skøn retro voksdug i går, og den er der allerede blevet sakset lidt i. Jeg har syet dette pusleunderlag med et lille stykke voksdugen og ellers lidt retro og det fine grønne sommerstof. Pusleunderlaget kommer til salg på min Amio butik men først efter koncerten.....Nu skal der nemlig hygges med nachos, kolde øl (ja desværre ikke til baby og jeg) i haven med min søster og svoger.
Vi snakkes ved fredag :-)