Sider

torsdag den 31. marts 2011

Når genbrug bliver guld...

Hedder bloggen med multi kreative Helene bag skærmen. Helene kontaktede mig i forbindelse med indlægget om Emil´s nye sengetøj fordi hun kunne skaffe et sæt til mig og min saks....JA TAK!
Sættet ankom i dag sammen med en af de keeedelige rudekuverter. Dog er der muligheder gemt i kuverterne se bare et fint mønster der gemte sig indeni....prøv også at se mit indlæg om dette fine mønster.
Det kunne da blive til en fin lille gaveindpakning måske sammen med lidt af mit nye mønstrede tape. Eller hvad med at folde det til fine sløjer a la Helenes.

tirsdag den 29. marts 2011

Feberramt og lidt til udstilling

Sofia har feber og har haft det et døgn nu......hun klynker, kan ikke rigtig finde ud af det og vil helst bare være hos mig og det får hun selvfølgelig lov til. Vi hygger os i sofaen mens Ida drøner rundt og forvandler vores hjem til en legestue....hold nu op hvor kan den pige rode....

For lige at runde forårsmarkedet i dette indlæg også (beklager til alle dem der ikke gider at læse mere om marked - men jeg tænker jo nærmest på det marked KONSTANT)!! 

....Har jeg fundet lidt frem til udstilling af varerne.
Metal opsats fundet til 30 kr. Grundet og spraymalet forårsgrøn (med spraymaling fra Jem&Fix)

En af flere store kinesiske thedåser - hvad der skal i kan jeg ikke afsløre (for det er slet ikke på plads endnu)...:-)
Desuden står der nogle sommerblomster og skriger på at blive plantet i krukken ved vores hoveddør
- håber Sofia og Ida vil samarbejde, så jeg kan få det på plads inden resten af husets beboere kommer hjem...

søndag den 27. marts 2011

Zebrastriber i stuen og dinoer på badeværelset....

En weekend hvor alt bare har flasket sig. Jeg har fået syet en del til markedet, Emil har haft en skolekammerat på besøg og hans forældre kom også forbi til hyggelig eftermiddagskaffe. X-factor finalen fredag med super lækker mad og fjernsynet skruet helt op. Kim og jeg har hørt Mads og Monopolet mens vores store vinduesparti i stuen har fået et nyt look. Trampolinen og gyngerne er for alvor blevet brugt. Vi gik alle en tur i morges (godt nok efter morgenbrød - men alligevel det tæller vel også som lidt motion) OG jeg nåede på min fredags loppetur. Lige nu er Kim på genbrugspladsen, Ida og Sofia sover og eftermiddagskaffen skal om lidt nydes udenfor i solen....
Stuens nye stribede look.....tapetet indrammer vores store vinduesparti og nye sorte rullegardiner skal også snart hænges op.
Fredagens genbrugsfund......et par urtepotteskjulere i fede farver passer perfekt på badeværelset sammen med nogle fine dinoer. Totalpris 10 kr! Så mangler jeg bare et par grønne planter og temaet er vist hjemme :-)
Flere fund - gult sengetøj, Sødahl dug, jersey bluse med harlekintern, en vaskeklud med en kat og et broderet brilleetui....
Forskellige farver på hver sin side......
 Billedet er taget i morges.....det har virkelig været en skøn weekend

torsdag den 24. marts 2011

Tørrestativ....

Genialt! Med 6 personer i husstanden kan I vel næsten forestille jer vores vasketøjsbunker......det glæder mig virkelig at vejret er ved at vende, så det kan komme ud og hænge MEN nu har jeg altså også fundet på en smart løsning til de dage hvor vejret er knap så samarbejdsvilligt. 

En bruseforhæng stang købt for 100 kr i Bauhaus spændt op i vores dørkarm i bryggerset. Den kan nemt tages op og ned efter behov og du skal ikke have gang i boremaskinen er det ikke lidt genialt?

Når tøjet er tørt hænger jeg det direkte i skabet (strygning springer jeg let og elegant hen over) :-)
Måske idéen også kan bruges til jer der syr meget tøj....

onsdag den 23. marts 2011

Nyt sengetøj

Fandt et fint juniorsæt til Emil i genbrug den anden dag - 15 kr sikke et kup. Nu er det vasket og ligger klar til at møde dommen fra himself når han kommer hjem fra skole her om lidt...
Da jeg havde skrevet dette indlæg gik jeg med det samme i gang med at klippe ud til et nyt babysengesæt. Det er nu syet færdigt og lapperne er med fine dyr, kløvere, gule forårsfarver, blomster og bagsiden er stribet stof og det kommer med på markedet :-)

tirsdag den 22. marts 2011

Tand og patchwork tasker....

Emil har tabt en tand. Den har rokket i en uendelighed og vi har snakket meget om tandfeen, tand under hovedpude mm. Hvad sker der da han så endelig taber tanden og møjsommeligt placerer tanden under hovedpuden?.....ingenting! Hold nu op en glemsom tandfe vi har her i huset - godt hun huskede det i 2. forsøg.
Emil fjoller rundt og hjælper mig med at forberede jordskokke chips....

Jeg nævnte den anden dag, at jeg arbejdede med kombinationen denim, patchwork og retro....det er blevet til et par tasker med lange skulderremme. Jeg har været i gang med dem et stykke tid  men er bare elendig til at få afsluttet mine projekter (mangler også stadig at få syet knapper i) men men men de skal nok blive helt klar til forårsmarkedet....

mandag den 21. marts 2011

Tour de familiebesøg og lidt papir inspiration...

På grund af vores badeværelsesprojekt har familiebesøg været sat lidt på stand-by......denne weekend var derfor booket til at hygge os med vores familie. Oldemødre, bedsteforældre, onkel og tante og en forsinket julefrokost med Kim´s arbejde blev det til......huset herhjemme ligner noget der er løgn, for vi har kun været hjemme og vende indimellem og kaste den ene taske ind for at tage en ny med.

Lørdag formiddag havde jeg dog en smule kreatid og arbejder på noget patchwork, denim, retro, farvestrålende noget....jeg satser på at blive helt færdig her i aften, så mere om det i morgen.

For ligesom at vise lidt kreativt frem skal I se den lille æske, der står på hylden ude på vores nye badeværelse. Æsken er beklædt med noget af det samme papir jeg udlodder i min nye Give Away. Det er den æske den lille orange  Kähler vase var i. Jeg har klippet låget rent for alle kanter og limet et bånd på også.
Nå men huset rydder jo desværre ikke sig selv op så....over and out :-)

fredag den 18. marts 2011

Give Away 500 faste læsere

Bloggen har rundet de 500 faste læsere wauw - 1000 tak. Jeg er simpelthen så stolt over så mange læser med hver dag. Alle jeres kommentarer og det fantastiske netværk der er herinde - det betyder bare utrolig meget for mig! 

For at fejre dette runde tal har jeg købt en stak Origami papir og udlodder 72 stykker papir til en heldig vinder. Der følger en foldevejledning med (på engelsk) men ellers kan papiret jo også bruges til klippe / klistre projekter....

Der er prikker, harlekintern, smukke grafiske mønstre, slangeskind ja endda zebrastriber........Læg en kommentar på indlægget herunder for at deltage.

Alle kan deltage men skriv lige din mail, hvis du ikke har en blog. Link og tilmelding som fast læser gør mig rigtig glad.

Jeg trækker vinderen på min fødselsdag den 

15. april kl. 21.00

Held og lykke 
 

torsdag den 17. marts 2011

Indkøbspose anno 2011

Jeg har syet en stor stak net til forårsmarkedet......flere af dem mangler lige mit logo og prismærke, så de strandede på mit kreabord - ret typisk. Den anden dag læste jeg dette indlæg og blev igen mindet om mine net, så i dag skal jeg altså være færdig med dem....

Jeg hjælper dig derfor gerne med at bære dine varer hjem fra forårsmarkedet 
på en miljørigtig måde...("reklame reklame - kom og køøøøb").... :-)

tirsdag den 15. marts 2011

Badeværelset

Vi er næsten færdige med projekt nyt badeværelse det er virkelig småtingsafdelingen der mangler - sætte spejl op, knage til håndklæder, hænge Liebe svalerne op og i den dur. Det er skønt efter 5 uger, at kunne tage et ordentligt bad. Ungerne var i badekar den anden aften og  hyggede sig i de spritnye omgivelser i over en time...Det er Kim og min far (i weekenderne) der har bygget det hele selv Kim har knoklet for at blive færdig til fremvisningen for familien her til Sara´s fødselsdag - jeg er bare sindssyg stolt af ham!! Tænk at kaste sig ud i at bygge badeværelse om uden nogen som helst erfaring andet end en masse gå-på-mod, google som sin bedste ven og min far der har prøvet ombygning af badeværelser et par gange efterhånden - jeg tager sgu´ hatten af....
Gulvet er store gråmelerede klinker med hvide fuger. 
Dobbelt håndvask fra Ikea og denne hylde med en klat turkis maling.
Den anden halvdel af dobbeltvasken (vi har købt et kæmpespejl, der skal op over vasken). 
Højskab ved siden af vasken til håndklæder (og alt muligt andet)...
 Badekar og små hvide fliser i vådrumszonen. 
Badekarret var slet ikke til diskussion - med 4 små børn i huset er det altså bare så praktisk, at de kan sidde og plaske og hygge sig i et badekar.
Tidligere brusede vi i badekaret - nu helt separat bruseniche med indbygget hylde til at stille shampooflaskerne.......jamen altså det er så lækkert.
Lidt print til væggen i sort Ikea ramme, 
metalkuffert til plaster mm. i skrigrød købt i England 
og en lille porcelænsbambi købt i genbrugsbutik.

mandag den 14. marts 2011

Sara 4 år

Hold nu op sikke en fantastisk fødselsdag Sara har haft (advarsel masser af billeder i dette indlæg)....

Lørdagen blev brugt til at forberede os på den store fest for familien om søndagen. Ungerne og jeg hyggede os med lyserød fondant og udstikker forme - pynt til de lækre chokolademuffins. Vi fik dem til selve fødselsdagen søndag og havde også med i børnehaven her i dag, så vi skulle pynte 65 muffins!
Ud over smølfehylden, et smølfehus og babysengetøjet fik Sara også et prinsesseslot i træ af os. jeg havde købt det brugt for 200 kr - lidt af et kup specielt fordi det blev leveret på vores adresse, da sælger tilfældigvis skulle forbi Kolding...
Sara sidder her i kongestol (tradition fra børnehaven) hos far og faster mens vi synger for hende.
4 lys i kagepigen (med sort hår - blond var udsolgt) :-)
Sara fik masser af prinsesseting. En kjole, smykker, krone, øreringe, glimmerlæbestift mm. 
Her hjælper Oldemor Sara med stylingen til en ægte glimmerprinsesse....
Her til frokost blev Sara fejret i børnehaven. Jeg har igen haft udstikkerne fremme og "leget" med leverpostej, torskerogn, skiveost og kødpølse på rugbrød. (ALT blev spist det var en kæmpe succes) måske ungerne er ved at være lidt trætte af de sædvanlige pølsehorn?....
I morgen kommer der et indlæg med billeder fra vores nye badeværelse.......
det er blevet så LÆKKERT.

fredag den 11. marts 2011

Fødselsdag, frotté og noget nyt tapet.

Vi går en fødselsdagsweekend i møde - Sara bliver 4 år på søndag. Jeg har bagt det meste af eftermiddagen og frosset det hele ned i et forsøg på at forberede så meget som overhovedet muligt. Der er nemlig også et andet stort projekt der skal afsluttes denne weekend.....vores badeværelse. Jeg GLÆDER mig til at vise vores familie og jer det færdige resultat og ikke mindst tage et langt langt bad (fy i disse klimatider - men efter 5 uger med lynhurtige bade i et iskoldt bryggers er det vel lidt ok...)
Fredag er jo også dagen, hvor jeg har fået en fantastisk ny tradition. Jeg drøner en tur i en af vores lokale genbrugsbikse. I dag var der nu ikke så meget men tilgengæld rigtig fint. Et sengesæt i frotté og et sæt i sort/hvid a la Wiinblad.
Sara Bournonville kontaktede mig angående det tapet jeg søgte - jeg kunne købe de 4 meter af hende. Jeg er ellevild - 1000 tak Sara nu kan soveværelset endelig få den tapetserede væg jeg drømmer om....
Derudover har jeg rundet de magiske 500 faste læser - wauw 1000 mange tak - det skal fejres med maner så jeg søsætter en Give Away herinde inden længe.

Med dette blandede indlæg vil jeg ønske jer en rigtig god weekend...