Sider

mandag den 30. maj 2011

Ida´s børnehave rygsæk

Ida skal begynde i børnehave på onsdag - samme børnehave som Emil har gået i og Sara går i nu. Det bliver så godt for hende - jeg har passet hende hjemme indtil nu, og hun er nu helt klar til denne nye verden, der vil åbne sig for hende....

Jeg har syet en lille rygsæk til hende af en retro dug, så det er kraftigt stof og burde kunne holde til lidt. Den er grøn fordi hun skal gå på "frø-stuen".........kan I se hvilken rygsæk jeg har har kigget på og blevet kraftigt inspireret af? = forsøgt at kopiere...
Der er en lomme med lynlås foran, sidelomme og en lynlås hele vejen rundt, der kan åbnes fra begge sider. Hankene er vatteret med pladevat, så de er rare at holde ved. Stropperne er gross grain bånd (men her burde jeg nok også have vatteret et bånd.....ja ja der er jo altid lidt at ændre til en anden gang).

Ida snakker hele tiden om den nye rygsæk, men har ikke ville prøve den endnu. Den hænger  derfor på hendes stol, så hun lige kan se den lidt an inden det går løs på onsdag......

lørdag den 28. maj 2011

Smykker af cernit

Jeg sidder sammen med pigerne og leger - de sidder med modellervoks og det gør jeg jo egentlig også - mit er bare cernit. Jeg fulgte Marolles tip - læs dette indlæg og har købt en masse sjove forme. Turkis og gult cernit havde jeg på lager, og så er det ellers bare at fylde formene og bage det en halv times tid. Nu ligger det hele klar til en omgang lak, og så skal de monteres på brochenåle, ørestikker, ringe, creoler - så fint og nemt ikke mindst.
Nogen der har et godt tip til, hvor jeg kan købe ringe og brochenåle henne 
og ikke mindst en god lim til formålet?

fredag den 27. maj 2011

Jeg bytter stadig...

Hvor er byttehandler dog bare geniale - det er jo nærmest som juleaften - prøv lige at se de senest pakker jeg har fået:


by myr:
Malene har sendt en hel bunke med fine tegninger fra en børnebog med de sødeste dyr. Jeg vil bruge billederne i små rammer eller måske i en sættekasse til pigernes værelse. Derudover fik jeg også et par breve te og en pose med SLIK....så lækkert. Kig lige forbi Malenes blog og læs dette rigtig gode indlæg ....

Dolls&Darlings:
Jeg slog til på dette indlæg hos den dejlige darling og modtog ikke mindre end 2 skønne stoffer - perfekt til sommertøj til pigerne. Jeg er vild med orange, gule, grønne og lyserøde kombinationer - love it....
Samme Darling har overtaget Blogpicnic arrangementer efter Julia - kig forbi her og giv en tilbagemelding om du måske kan deltage 3. juli i Århus.

Pil´s verden:
Berit har sendt denne lækre lækre pakke med retroguf og ikke mindst hæklet legemad. Det ville jo have taget mig måneder at hækle alt det. Der er en gulerod, tomat, pære, radiser, jordbær og et stykke kage - så flot det hele.
Berit er i gang med at arrangere et blogtræf,  hvor vi måske kan vise og lære hinanden alle de gode syfifs der nok vil gøre det hele lidt sjovere. Lynlåse, knaphuller, kantbånd, trådspænding - behøver jeg sige mere?. Jeg er selvlært og bruger google og sybøger i det omfang det nu kan lade sig gøre - men hvor ville det dog være fantastisk med sådan en workshop i Jylland.  Læs mere i dette indlæg og lad os sammen få arrangeret nogle workshops hvor vi lære af hinanden i hyggeligt samvær. 

torsdag den 26. maj 2011

Pigernes orden med skufferne

Langt om længe er jeg blevet færdig med denne kommode til Ida og Sara´s værelse. Kommoden er blevet malet hvid alle skuffefronter har fået tapet eller papir klistret på i lyserøde, gule,lilla, røde grønne og blå farver. Emil har jo også en - se den lige HER
Jeg kunne ikke lige finde ud af om grebene skulle males, så lige for nu er de i den oprindelige farve så kan jeg lige gå og tygge lidt på en farve eller ingen farve.
Sara kan lige nøjagtig nå op til elefanterne og Barbiehestene, der står og venter på leg.....

tirsdag den 24. maj 2011

Lækkert stof og en heldig vinder.....

I går modtag jeg nogle helt specielle pakker. Den slags pakker der er så spændende at åbne, at det nærmest kun kan gå for langsomt. Jeg snakker selvfølgelig om stof - masser af stof fra mine seneste byttehandler.

Et par af mine indkøbsposer er vekslet til denne stak lækkert stof og fint papir - TAK Julia for den skønne pakke...dejligt du ville bytte.
Trine Søhesten og jeg har efterhånden sendt hinanden mange pakker. Denne gang byttede jeg en af mine dråbepuder for denne KÆMPE stak retroguf. Tak Trine - jeg er helt væk i alt det stof - det er helt fantastisk.
Har du også fået lyst til at bytte med noget fra min Amio shop, så kontakt mig endelig.
Jeg kan bruge stof, tapet, papir eller smykker af eget design....

Jeg har fået trukket vinderen af dråbepuden (min markeds Give Away). 
Vinderen har fået direkte besked - så tjek lige din mail....TILLYKKE til den heldige.
Det betyder også at alle 3 dråbepuder nu er afsat. 
Jeg har nemlig besluttet mig for selv at beholde en også....

søndag den 22. maj 2011

Brørup marked

Lørdag formiddag tog hele familien en tur til Brørup marked. Mor fik styret sin loppelyst, far ville gerne ud og køre en tur og ungerne fik en masse (skrammel) legetøj med hjem for næsten ingen penge. Virkeligt hyggeligt marked, hvor jeg endda fik snakket med et par andre bloggere. Asli havde stand på markedet - hos hende købte jeg den røde Rosti skål og Malene fandt en stak SÅ lækkert stof lige for næsen af mig SUK :-) Jeg skal dog ikke klage for jeg kom da hjem med nogle rigtig fine fund se bare her:
Wiinblad billeder og blå vaser
Rød Rosti skål, orange mandolinjern
3 dåser - retro og 2 Ikea
Kork look a like selvklæbende folie
Karoline koen og harlekin figur
Et par stykker stof
Noget af det bedste ved at komme hjem med sådan en stak lopper er at gøre det rent og finde plads til det hele. Alene rengøringen får altså lige produkterne til at stige endnu mere i værdi. Dåserne fra Ikea indeholder nu alle udstikkerforme, pastafarve og sprøjteposer - klar til næste gang jeg skal gå cupcake amok. Stoffet er vasket og er klar til saksen. Vaserne og koen står på vores hylde i køkkenet (koens hale skulle lige limes fast) og harlekin figuren er flyttet ind på badeværelset sammen med en af mine sort/hvide flagranker.

fredag den 20. maj 2011

Pude med påfugl

En stor pude (hovedpude som fyld) pynter nu i Junosengen. Påfuglen er et stort strygemærke fra Jane - Brilleting. Stoffet er fra forskellige byttehandler rundt om i Blogland og et genbrugsfund - de små blå blomster ved siden af påfuglen. Jane havde sendt en fin vejledning med strygemærket så det var virkelig nemt at arbejde med....
Mine smykker og hårpynt har fået ny bolig. Tidligere lå de i en kedelig sort kasse fra Ikea.....nu i denne fine skattekiste købt til 30 kr i en lokal genbrug....lidt nyt tapet og lidt rengøring så var kisten klar.
Øverst - før
Nederst - efter

tirsdag den 17. maj 2011

Til Sofia

Sofia har fået lidt nyt at kigge på. Dels den fantastiske hæklede blæksprutte fra Krittewitt med raslelyde (kig forbi Anne´s shop på Amio) og en af mine flagranke, der hænger hen over hendes pusleplads.....
En af mine flagranker har jeg også byttet med Jane med den farverige blog Brilleting. Jeg er totalt forelsket i hendes påfugl og måtte bare eje det store strygemærke som skal ende op som en fin pude a la denne Smilerynker viste frem for længe siden efterhånden. 
Jane havde ikke blot sendt påfuglen men en masse lækkert - ALT for galt søde Jane.....nu skal jeg i tænkeboks hvad det øvrige skal bruges til - lidt af et luksusproblem ikke :-)
Jane har netop åbnet en blog biks og hun bytter også gerne - så kig forbi HER

søndag den 15. maj 2011

Spinat tærten er i ovnen.....

Tænkte jeg lige kunne blogge mens lakse-spinat tærten er i ovnen. Babyspinat fra mine forældres kolonihave - hadet af mange men tilberedt på den rigtige måde er det altså SÅ lækkert fx. i tærter...
En hurtig tur på panden får spinaten til at splatte og nu fylder det ikke nær så meget.

Jeg har fundet et sjovt link til andre med en lille kok i maven:


Her findes opskrifter på hjemmelavet yoghurt og mascarpone, lækre appelsin mufffins og en masse andet spændende - de fleste opskrifter er endda med en lille film.....jeg får lyst til at prøve det hele!

Jeg har syet et par stjerne lapper til Emil´s bukser - knægten slider alt tøj op i øjeblikket og bunken med hullede bukser vokser bare....i dag fik jeg fikset det første par. Jeg syr lappen (mini dækkeservietten som Kim kalder dem hmff...) og limer lappen på med tekstillim.
Jeg kan ligeså godt glemme at få en dreng på 6 år til at stå stille....


lørdag den 14. maj 2011

Få styr på garagen lørdag.....

Vi har et stort garageanlæg / værksted - vores biler er der slet ikke plads til for rummet bliver brugt til flyttekasser, cykeltrailer, småmøbler der skal males, overtøj og sko, værktøj og en masse andet skrammel...

Det er ikke ligefrem et yndlingsprojekt at skabe lidt mere orden og sortere derude, men nu her bagefter er det altså en ret god fornemmelse....

Alt skrammel måtte ud for at vi overhovedet kunne gå rundt derude...
En kæmpestor rumdeler (købt på GulogGratis) er blevet fyldt med sko og støvler sorteret efter str. - Ja med 4 børn (ok Sofia tæller ikke med endnu) har vi rigtig MANGE sko og støvler.....Jeg har skrevet str. på blå malertape - det var lige ved hånden derude...Samme system har jeg gjort med deres overtøj.

Mit skrivebord er flyttet fra garagen og ind i vores entré (bordpladen står i døråbningen ind til mit kreaværelse). Karamella lånte det nemlig på forårsmarkedet og ja tingene er bare gået lidt langsomt denne uge men mon ikke det når helt på plads i morgen :-)

Som tak for lån fik jeg disse fantastiske sager fra Camilla´s hånd - jamen altså det er alt for galt:
3 fine Liberty hårspænder til mine piger og en hæklet kaktus til Emil....
TAK!

Noget andet der også går lidt langsomt er, at få sat mine ting til salg på Amio og blogshoppen men kig da forbi og se det jeg har nået.......husk jeg bytter også meget gerne, hvis du finder noget.

Fortsat god aften

torsdag den 12. maj 2011

Skønne fund

Det sted jeg fandt min retro campingstol (en antikhandel - som jeg altid har gået udenom) havde også lidt flere lækkerier som bare måtte med hjem - prøv lige at se her:
Jeg slap 200 kr for det hele.
Porcelænsfigurer og en blomstret bakke
Kan man få for mange dåser og bøtter?
Lidt forskelligt stof - kombinationen rød/blå er da bare så fin...

mandag den 9. maj 2011

Forårsmarkedet

Jeg havde egentlig ikke troet jeg ville skrive et indlæg om mine oplevelser fra Pakhus 16 allerede men jeg kan bare mærke på mig selv jeg har brug for at skrive lidt alligevel.

Mine 3 dage i Odense har været lidt af en blandet oplevelse. Jeg har mødt de mest fantastiske mennesker og fået snakket så meget så jeg er helt hæs her bagefter. Fået nogle dejlige aftaler om at mødes igen. Sanseoplevelser og kreativ inspiration var overalt i pakhuset og der var kræset så meget for alle detaljerne fra de 3 ildsjæle Pernille, Lis og Karsten - så flotte rammer at holde et marked i.

MEN!

Mine egne forventninger til salg levede slet ikke op til det jeg faktisk solgte - også pga. af alle de positive kommentarer jeg har fået herinde "om jeg nu har nok varer med" og "at det bliver revet væk" osv.. Standprisen alene er jo benhård at hive hjem, når kunderne står og vrider sig for at betale 35 kr for en nøglesnor. Jeg har intet tjent ved at stå 3 dage i Odense og filmen knækkede altså for mig søndag og jeg måtte gå en laaaang tur langs havnen fordi det simpelthen blev lidt for meget.
Jeg har knoklet i døgndrift for at blive klar til det her marked og det selvfølgelig på bekostning af mine skønne 4 børn og Kim, der har været så fantastiske og støttende fordi mor skulle på marked. Emil havde allerede holdt en lille salgstale om hvad jeg kunne købe til ham som gave for nogle af de penge jeg tjente der - så sødt....Sofia blev også 7 måneder i går og det var mors dag det hjalp jo heller ikke ligefrem på humøret....

Efter min laaange tur blev jeg mødt af massevis af kram, kaffe, gaver fra skønne Laura (Buster´s mor) og støttende ord, så jeg er så taknemmelig over at få så meget støtte, da det blev lidt svært for mig - 1000 TAK! Det er jo klart jeg begynder at tvivle på mig selv og mine produkter og jeg må indrømme jeg også lige trænger til en tænkepause lige nu. Om ikke andet kan jeg jo bruge pausen til at få sat alle mine varer til salg på Amio og kramme mine børn og mand lidt mere end jeg plejer. Det trænger vi alle til.

Jeg håber I stadig har lyst til at læse med herinde men lige for nu skal det hele lige synke inden jeg kan tørre øjnene helt og komme videre.

Knus til jer allesammen

Beklager jeg ikke fik sagt farvel til jer alle i går aftes men jeg havde bare brug for at komme HJEM -
jeg håber snart at kunne møde jer igen alle I skønne piger:-)

fredag den 6. maj 2011

Jeg er KLAR...

I går aftes tog Kim, Sofia og jeg turen til Odense. De 3 krudtugler var til hygge og aftensmad hos mormor og morfar. Traileren var spændt på og proppet til bristepunktet med alle mine varer, udstillingsting, skrivebord, stole osv.

Pakhus 16 er intet mindre end fantastisk, hvis du synes godt om julemarkedet kan du bare lige gange med 10. Wauw det bliver så fedt at jeg nærmest ikke kan få armene ned. Desværre kan jeg ikke vise billeder af min stand eller resten af pakhuset. Kameraet var med men denne gang havde jeg glemt kortet - typisk og æv.......men der kommer billeder masser af billeder på et senere tidspunkt.

For at have lidt billeder i dette indlæg kan jeg da vise nogle nøglesnore jeg har syet. De kan bruges til lidt af hvert faktisk - 35 kr pr. stk
  • strop til tasker/penalhuse/clutch
  • nøglering
  • holdesnor på barnevognen (se billeder)

Nu vil jeg vække resten af familien, aflevere de store i børnehave og skole og pakke det sidste inden turen går mod Odense - jeg er bare så KLAR og spændt på det hele.....

Jeg håber vi ses i løbet af weekenden.... 

onsdag den 4. maj 2011

Harlekintern til væggen....

Kim hjælper mig med at fylde op i min stand. Han har skruet hænderne rigtig på og favorit materialet er og bliver træ, hvis han så kan købe en eller anden fancy maskine jamen altså.....

Jeg efterspurgte en eller anden lille tavle og Kim foreslog Harlekin-byg-selv-tavler.....ja jeg synes jo det er lidt genialt. Prøv bare at se  disse 4 sorte tavler på den hvide væg:
Et tern kommer til at koste 50 kr
 
Jeg blev lige nødt til at smække min hånd med på billedet for man nogenlunde kan vurdere størrelsen....der er forboret så de nemt kan skrues op derhjemme....
Jeg er altså også lidt oppe at ringe over den campingstol jeg skal have med til markedet (den er IKKE til salg men til mine og måske dine ømme ben)....