Sider

tirsdag den 28. januar 2014

Nederdele fabrikken

Fik lyst til at sy en masse nederdele og på den måde få fyldt lidt op på hylderne. Jeg syr dem op til str. 140 og til 125 kr pr. nederdel, så send mig da lige en mail hvis du vil købe en :-)

westmose@gmail.com

torsdag den 23. januar 2014

Flamingo love nederdel

For nogle indlæg siden viste jeg det fine Flamingo stof jeg har fået hjem. Jeg nåede egentlig aldrig at sælge ud af stoffet for nu har jeg syet og solgt nederdele af det i stedet. Nederdelen fik stribet neonrib i taljen og et fint småblomstret skråbånd i den nederste kant. 
 Jeg har en nederdel tilbage den er str. 98/104 og koster 125 kr

onsdag den 22. januar 2014

Fejlkøb - og dog...

Jeg kan bedst lide at købe stof i en fysisk butik, så kan jeg mærke kvaliteten og se farverne ordentligt men men men udvalget er ikke altid så spændende og så er nethandel jo fantastisk. Den anden dag fik jeg et slangeprint ind af døren som jeg blev ret skuffet over. Jeg havde læst det som en jerseykvalitet - perfekt til leggings og baggy bukser men denne jersey er coated så overfladen er blank og minder mest af alt om noget jeg kunne sy regntøj af.....

I princippet kunne jeg smide stoffet på hylden men nu er jeg blevet lidt stædig og vil få lidt ud af fejlkøbet alligevel. Første projekt blev en lille toilettaske med stoffet indvendigt og lidt stjerner udvendigt også - helt ok nu hvor jeg synes leggings i blankt slangeskind er liiige en tand for meget af det gode :-)

Jeg har syet rigtig meget som jeg ikke har fået vist endnu, så efterhånden som jeg får taget billeder finder det vej her på bloggen. Her et penalhus med de fine katte og en stor pude med de sødeste bambi - det hele er til salg i min Amio butik.


torsdag den 9. januar 2014

Flamingo love

Uhh har et eller andet med flamingo - de er da for skønne og totalt sommerstemning, så projekter med det her stof må være shorts, nederdele og små lette sommerbluser....

Jeg har købt lidt mere end jeg selv får brug for og sælger derfor til 75 kr pr. meter. Stoffet er 100 % fast bomuld og 112 cm bredt. Hvis du også er forelsket så skriv en mail:

 westmose@gmail.com

Bemærk jeg har ikke meget på lager så det er først til mølle.




onsdag den 8. januar 2014

Jersey sæt

Godt nytår alle sammen. Arbejdsåret er for alvor skudt i gang og det betyder at symaskinerne gløder i øjeblikket. Jeg har så meget fint stof jeg gerne vil vise frem og sy i, så det er jo bare om at tage det fra en ende af....

Jeg har syet et sæt som egentlig er tænkt lidt a la look som en buksedragt dog er det stadig bukser og bluse altså to delt, så er det stadig nemt at komme på toilettet. Blusen er med korte ærmer - Ida havde faktisk en grå langærmet bluse under men den røg så åbenbart af....Bukserne er helt simple men baggy som ser så fint ud. Derudover kom der også en lille jerseynederdel ud af maskinen nu den var varmet op.

Beklager på forhånd den dårlige billedekvalitet - jeg ved ikke lige hvorfor de er så dårlige - har ellers taget mange!  Bukserne kan du se på min Instragram profil hedder også Westmose derinde...